Välkommen till Sotarns Arkadhörna!!! på den här sidan kommer jag att visa upp min lilla arkadspels-samling. Jag har fått experthjälp med design och byggande av Tomas Dahlgren och av Jerker Hedlund som gjort databashanteringen av mina arkadspel,c64 spel samt amigaspel, stort tack till er båda.

Jag är medlem i ARF arkadspels intresserades riksförening och jag tycker om att häcka på www.arkadtorget.net som är världens bästa arkad samhälle på nätet, där kan man få hjälp med det mesta som berör arkadspel och arkadspels-samlande.

Jag letar efter dessa spel: Astro Blaster, Time Pilot, Moon Cresta så om du har dessa till salu för rimliga priser så kan du kontakta mig, mejladress finns under kontakta mig på menyn till vänster.

/sotarn


What Video Game Character Are You? I am a Gauntlet Adventurer.
I strive to improve my living conditions by hoarding gold, food, and sometimes keys and potions. I love adventure, fighting, and particularly winning - especially when there's a prize at stake. I occasionally get lost inside buildings and can't find the exit. I need food badly. What Video Game Character Are You?